woensdag 30 juni 2010

Eppo 13Een pak van mijn hart! Stel dat Oranje twee dagen geleden van Slowakije had verloren, dan hadden de cartoons in Eppo 13 (vanaf morgen verkrijgbaar in sommige tijdschriftenwinkels) volkomen misstaan! Wist ik veel dat ze rond deze tijd al uit het toernooi geschopt hadden kunnen zijn. Komende vrijdag kunnen ze gelukkig weer met een gerust hart verliezen. Of zó saai spelen dat ze zelfs van Brazilië winnen. In hetzelfde nummer staat overigens een vierpagina-artikel over een van de grootste Nederlandse striptalenten. Hoe bedoel je, wie dan? Ik natuurlijk! Met vooral op de laatste twee pagina's lekker veel tekenwerk.
Die voorzichtige plannen voor een eigen MG-strip in Eppo, waar op pagina twee over gesproken wordt, zijn overigens alweer van de baan. Maar wellicht komen er wel weer andere voorzichtige plannen voor in de plaats...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Mars,

Leuk artikel in de Eppo. Jammer dat er (nog) geen Mars Gremmen strip op stapel staat, we blijven hopen. Leuke foto op de tweede bladzijde (en een leuk portret)

Dick

Mars Gremmen zei

Hoi Dick,

Ik vond het ook leuk om de Eppo lekker op te mogen vullen.

Leve Mars ! zei

Inderdaad jammer. Meer Mars in de Eppo verdorie ! Dan flikkeren ze Haas er maar uit. Wat een k*tstrip. Maar ja, dat is van de baas he ?